AQUADAT

Már nem gyártjuk!

Az AQUADAT a 2xS Kft. legújabb fejlesztésű 6 csatornás rádiókommunikációs adatgyűjtője.
A rádiókommunikáció szabad frekfenciasávon 686MHz-en történik. A hatótávolság 600-800m, vagy 3000-4000m is lehet (rálátással).
Az AQUADAT 6db, bármelyik műszerünk adatait rádiókommunikációval összegyűjti, kijelzi és RS485 MODBUS digit kommunikációval továbbadja. A 6db műszer fő adata mellett, ha van hőmérséklet kompenzáció, akkor akár 12db mért adatot is megjeleníthetünk (6 oldott-oxigén koncentráció és a hozzájuk tartozó hőmérséklet, vagy 6 pH érték és hőmérséklet). A begyűjtött mérési adatok különbözőek is lehetnek: pH-hőmérséklet, oldott-oxigén-hőmérséklet, vezetőképesség-hőmérséklet, redox-potenciál és nyomás.
Az AQUADAT az összegyüjtött adatokon kívül a rákapcsolt készülékek beállított paramétereit is összegyűjti és az RS485 digitális kimeneten MODBUS RTU protokol szerint továbbadja.

Alkalmazási lehetőségek:

– A 2db áramkimenet és a 2db határérték kimenet bármely begyűjtött adathoz hozzárendelhető. Ezzel több lehetőség nyílik meg elöttünk. pl. 2db oldott-oxigén mérővel 2db frekvenciaváltót tudunk egymástól függetlenül vezérelni. 2db oldott-oxigén mérővel egymástól függetlenűl tudunk elindítani és leállítani kompresszorokat. pH mérőkkel vegyszeradagolást tudunk végezni.
– Víztározók vízanalitikai méréseit tudjuk összegyűjteni akár több különböző helyről.